Termékek

Nyakpárnák:

az Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett termékek. Szilikonos tömőanyaggal töltöttek, puhák, rugalmasak, 40 fokon moshatóak. A többi, bárhol kapható nyakpárnával ellentétben az általam varrottaknak el van lapítva a hátsó része, így nem nyomják előre a gyerkőc buksiját, csak oldalról támasztják a fejét. Autósülésbe, de akár babakocsiba is megfelelő. Kb. 8 hónapos kortól ajánlom. Saját csemetéimnél bevált. 😊A varrásokat többszörösen megerősítem, hiszen gyereknek készülnek – bár felnőttnek is kényelmesek. 😊 A tárolást akasztó könnyíti meg.

 

Játékok:

saját tervezésű figurák a gyermekeim által ellenőrizve. 😉 Megerősített varrásokkal, lerágható részek nélkül készülnek, hogy piciknek is bátran adhassuk őket. Puha, szilikonos tömőanyag kerül beléjük, így 40 fokon moshatóak.

 

Övtáskák, táskák gyerekeknek:

ha nincs zseb, vagy pici zseb van a nadrágon/szoknyán, akkor az övtáska elengedhetetlen! Elvégre hova is pakolná a vadgesztenyét, kavicsot, apró botot a csemeténk? Mellesleg zsepi, és nagyobbaknak kulcs, vagy mobil is kerülhet beléjük. Az övtáskák cipzárosak, vidám anyaggal béleltek, a derékméretük állítható.

Ha nem fér övtáskába a sok cucc, válogass a táskák között! 😊